« Tilbage

Personlige kampdragter i fodboldafdelingen

Skrevet d. 07/06-2017 af: Torben Nielsen, Formand for Rindum SU

 


Kære medlem,

Alle børne- og ungdomsspillere i Rindum SU – Fodbold skal fra næste sæson have personlige kampdragter.

Rindum SU - Fodbold er gennem et stykke tid blevet opfordret til at tilbyde børne- og ungdomsspillere personlige kampdragter. Vi har allerede én årgang hvor spillerne har personlige kampdragter, og det har de god erfaring med.

Vi har kontaktet flere andre fodboldklubber, som tilbyder deres medlemmer personlige kampdragter og har fået det anbefalet på baggrund af den erfaring de har. De har endvidere opfordret os til, sammen med kampdragten, at tilbyde en personlig bold til hvert medlem, som medlemmerne så skal medbringe til træningen.

Den personlige kampdragt kommer til at bestå af kamptrøje, shorts og strømper, og dertil kommer så fodbolden. Kampdragten vil være påtrykt Rindum SU’s logo, nummer, spillerens navn, og tre sponsorlogoer. Der udleveres ny kampdragt og bold hvert år.

Egenbetaling for kampdragt og bold bliver en del af medlemskontingentet, som stiger med 150 kr. for en hel sæson. Resten finansieres ved hjælp af en god aftale med Sportigan, dragtsponsorater og fra midler, som klubben i forvejen bruger på tøj og rekvisitter.

For at alle dragter kan være klar til efterårssæsonen, er det nødvendigt at tilmelding og kontingentbetalingen for næste sæson sker senest den 2. juli 2017.

For de medlemmer der har tilmeldt sig inden fristens udløb vil boldene være klar til udlevering i forbindelse med den første træning efter sommerferien og kampdragterne inden første kamp.

Klubben vil i begrænset omfang have kampdragter og bolde til rådighed for nyankomne medlemmer.

Kampdragterne kan prøves

Mandag den 19. juni og tirsdag den 20. juni 2017
fra kl. 16.00 til kl. 19.00 i Rofi Centrets foyer


Der vil være personale fra Sportigan til stede, som kan vejlede angående valg af størrelse.

Har man ikke mulighed for at komme de 2 dage kan dragterne prøves hos Sportigan Ringkøbing.

Er der spørgsmål eller kommentarer til ovenstående kan jeg kontaktes på følgende:

Tlf.: 2443 0708
Mail: churchill12@mail.dk

Med venlig hilsen

Torben Nielsen
Formand