« Tilbage

Nytårskoncert 2021

Skrevet d. 01/09-2020 af: Sidsel Krarup

 

 

 

Kaya Brüel og Troels Lyby synger nytåret ind i Ringkøbing med Orkester MidtVest

Det bliver to velkendte ansigter, som publikum kan glæde sig til at høre synge til årets Nytårskoncerter med Orkester MidtVest.


Sanger, sangskriver og skuespiller Kaya Brüel fejrer 30-års jubilæum i 2021 og er blandt andet kendt fra det populære program 'Morgensang' på DR. Pressefoto


Skuespiller Troels Lyby har haft mange hovedroller på film, tv og teatret og har senest sejlet landet rundt i DR-programmet ’Sommertogtet – lyden af vores land’ med en række kendte, danske musikere. Pressefoto

De to solister bliver ved Nytårskoncerten lørdag den 9. januar 2021 kl. 15.00 i Green Sports Arena, ROFI-Centret akkompagneret af Orkester MidtVest, der også garnerer programmet med festlig orkestermusik af Lumbye, Strauss’erne m.fl. Orkestret dirigeres som sædvanligt af Ole Faurschou, og Troels Lyby guider publikum godt gennem koncertens mange spændende sange og orkesterstykker. 

Kendte danske klassikere
Programmet til nytårskoncerten byder på en perlerække af de bedste, danske sange fra film og tv, som tager publikum med en tur ned ad mindernes allé. Sange som ’Glemmer du’, ’Forelsket i København’, ’Jeg sætter min hat, som jeg vil’ og mange flere – af blandt andre Kaj Normann Andersen og Bent Fabricius-Bjerre.

Orkester med fremtidens musikere
Orkester MidtVest er hele Midt- og Vestjyllands symfoniorkester. Orkesteret består af både professionelle musikere, dygtige amatører og spirende klassiske talenter fra musikskolernes talentlinjer og MGK. De yngste spiller i MidtVestjysk Ungdomssymfoniorkester, MiVU, der hører under Orkester MidtVest, men giver selvstændige koncerter. Ud over at være et fantastisk tilbud til klassiske talenter har orkesteret også som formål at udbrede interessen for klassisk musik generelt.

Billetter
Billetter til Nytårskoncerten i Ringkøbing kommer til salg hos Ticketmaster fra mandag den 9. november kl. 12.00. Billetprisen er kr. 200,00 + gebyr. Der vil ikke som tidligere år blive solgt fysiske billetter på Ringkøbing Bibliotek.

Har man ikke adgang til internettet, er man velkommen til at kontakte:

Tove Hjerrild Andersen, Kulturskolen Ringkøbing-Skjern, tlf. 9974 1503, mail: tove.andersen@rksk.dk eller  
Sidsel Krarup, Rindum SU, tlf. 2441 8024, mail: sidselkrarup@hotmail.com 

Koncert med corona-hensyn
For tiden er der en række restriktioner på kulturarrangementer, herunder et loft på 500 personer ved koncerter med siddende publikum. Nytårskoncerten i Ringkøbing og Orkester MidtVest håber at kunne åbne dørene for et stort publikum, men vil tilpasse billetsalg og pladsforhold til de til enhver tid gældende regler.

 - Publikums sikkerhed har højeste prioritet, så vi vil følge alle myndighedernes retningslinjer for at leve op til dette og for at kunne give publikum en tryg oplevelse, udtaler arrangørerne for Nytårskoncerten i Ringkøbing, Tove Hjerrild Andersen, Sidsel Krarup, Lise Pedersen og Gitte Kolby.

Klik ind og læs mere om solister, orkester mv. hos Nytårskoncerten

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik