« Tilbage

Julehilsen fra Støtteforeningen

Skrevet d. 16/12-2019 af: Marianne Køpke

 

Rindum, december 2019

Støtteforeningen vil gerne takke for din/Jeres hjælp ved vores arrangementer i 2019. Vi har i år indtjent 52.000 kr. ved serveringsopgaver. Rock i Ringkøbing gav overskud i år. Rindum SU modtog 7.920 kr. derfra. De indtjente beløb er netop blevet fordelt til børne- og ungdomsarbejdet i Rindum SU.

Vi håber på, at vi må bede om din/Jeres hjælp igen i årene fremover. Vi kan allerede nu oplyse, at det næste arrangement er fastlagt således:

Onsdag den 4. marts 2020 - Landbobankens generalforsamling

Vi håber, at du vil sætte kryds i kalenderen ved denne dato, hvor vi har brug for 165 hjælpere. Hvis du kan hjælpe med at servere den aften, vil det hjælpe Støtteforeningen rigtig meget, at du allerede nu giver besked til Marianne Køpke pr. mail. 

Vi ved endnu ikke, om vi skal stille med hjælpere til Rock i Ringkøbing den 4. juli 2020.

Du kan altid følge med på Rindum SU's hjemmeside, hvor det under Støtteforeningens kalender vil fremgå, hvilke aktiviteter, vi har.

 Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Rindum SU's Støtteforening

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik