« Tilbage

Så er der Damefodbold i Rindum SU

Skrevet d. 06/03-2017 af:


Så er der Damefodbold i Rindum SU

Vi vil skabe et 11-mands senior hold, med træningspas én til to gange i ugen + kampe – vi vil indrette træningstiderne og træningsniveauet efter de som kommer.

Vores erfaring siger, at flere og flere har hård skolegang, fritidsarbejde og arbejde, men husk formen skal holdes ved lige.

Vi træner næste gang

Onsdag den 8. marts kl. 19.15 og ca. 1 times tid på banerne v/ROFI

og alle er velkomne, man skal blot være fyldt 15 år for at spille damesenior.

 Vi vil være kendt for det sociale/sammenhold (fester), god form og god fodbold – så kommer resultaterne også.

Da vi gerne vil have så mange i gang som muligt, vil der være gratis kontingent frem til sommerferien. Efter sommerferien koster et hel års kontingent ca. kr. 850,- inkl. Indendørs.

Da vi er et nystartet hold, bliver vi tilmeldt Serie 2, som er laveste niveau i damefodbold. Som det ser ud, vil vi møde hold fra Videbæk, Spjald, Snejbjerg, Måbjerg – så det er ikke de store køreture.

Blev en del af holdet og vores facebook gruppe Rindum SU Dame Senior: https://www.facebook.com/groups/1342211589182162/ – så kan du følge med i det hele.

Del gerne det glade budskab , hvis du har kendskab til nogle som gerne vil spille bold.

Med venlig hilsen
Mona, Riki og Claus

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik