« Tilbage

Rindum SU indgår samarbejdsaftale med Ringkøbing IF

Skrevet d. 21/08-2019 af: Mikkel Juulsgaard

 

 

Rindum SU indgår samarbejdsaftale med Ringkøbing IF

I en tid hvor børneårgangene er små, og hvor udbuddet af fritidsaktiviteter aldrig har været større, skal der tænkes kreativt for at tiltrække og fastholde fodboldspillere. Med henblik på at skabe de bedst mulige rammer for børne- og ungdomsfodbolden i Ringkøbing, har Rindum SU og  Ringkøbing IF derfor indgået en samarbejdsaftale.

Foto: Henrik Olesen

Aftalen udgør rygraden for et samarbejde, hvor klubberne udnytter hinandens kompetencer og faciliteter til at styrke fodbolden, bl.a. gennem en koordineret samtræning hvor spillere fra de to klubber kommer til at træne med hinanden. Fællestræningen vil blive koordineret af trænerne på de enkelte årgange og foregå på begge træningsanlæg.

"Det er enorme vigtigt, at vi også fremadrettet har to selvstændige stærke fodboldklubber i byen", siger formand for Rindum SU - Fodbold, Mikkel Juulsgaard. "Enhver virksomhed, organisation eller fodboldklub har brug for rivaler. Rivaler holder os skarpe og motiverer os til at forbedre os. Derfor skal vi fortsat have en god sund rivalisering med spændende lokalopgør - så begge klubber udvikler sig. Men vi skal samtidig bruge og hjælpe hinanden, hvor det giver mening. Udover fællestræningen kan vi støtte hinanden med trænerkurser og -seminarer, arrangementer som Pigeraketten og lignende".

Aftalen betyder, at klubberne også vil hjælpe hinanden med at tilbyde fodbold på alle årgange. Det betyder eksempelvis, at hvis en årgang begynder at blive for lille til at kunne stille hold, vil der tages en dialog om, hvorledes det kan undgås, at årgangen helt falder fra. I et sådant tilfælde kan det være en løsning af tilbyde spillere og forældre, at årgangen samles i den ene klub, så spillerne fortsat kan gives et godt fodboldtilbud.

Aftalen gælder fra indeværende sæson, og betyder at spillere fra og med U8 allerede i efteråret vil lave samtræning.

For yderligere oplysninger, kontakt Mikkel Juulsgaard.

 

Læs også artikel fra Dagbladet Ringkøbing