« Tilbage

Rindum SU - Håndbold kåret som Årets Håndboldforening 2019/2020

Skrevet d. 04/03-2020 af:

 


Rindum SU - Håndbold kåret som årets håndboldforening 2019/2020 i JHF Kreds 3

Mandag aften var der på generalforsamlingen for JHF kreds 3 lagt op til kåring af Årets håndboldforening i kredsen. Det blev Rindum SU - der løb med sejren. Med hæderen fulgte en pengepræmie på 10.000 kr. fra Ringkjøbing Landbobank.


Pengepræmien blev overrakt af Marketingschef Klaus Gamst fra Landbobanken til udvalgsmedlemmerne, fra venstre, Mona Graversgaard, Mona Thorup og Hanne Skanning. Foto: Rindum SU/Sidsel Krarup

Rindum SU's håndboldafdeling har igennem 2019 arbejdet målrettet med at få styrket håndboldafdelingens økonomi og har været i arbejdstøjet for at tænke nye og spændende ideer. Det kan i den forbindelse nævnes, at alle spillere har fået deres eget spillesæt bestående af trøje, shorts, bold og drikkedunk. Muligheden for at kunne tilbyde dette skyldes vores lokale og loyale sponsorer, som har vist tillid til ungdomsarbejdet og de har set værdien i, at spillesættene bruges til andet end lige netop ”kun” håndboldkampe. De bruges således flittigt til træning, i skolen, børnehaven osv. Dette giver øget synlighed for vores sponsorer og børnene er glade og stolte over at gå i tøjet.

Støtten fra de lokale sponsorer er uundværlig og det samme er det store frivillige arbejde, som der bliver ydet fra trænere, spillere og forældre. Det frivillige arbejde kommer f.eks. til udtryk ved den årlige juletræsindsamling, nytårskoncert, servering ved Landbobankens generalforsamling. Alt sammen er det med til at styrke økonomien i håndboldafdelingen, således at vi kan arbejde målrettet med at lave nogle gode tiltag for vores spillere og trænere”, udtaler Mona Thorup, som er medlem af håndboldudvalget.

Klubben har i flere år haft et godt samarbejde med byens skoler i forbindelse med afvikling af håndboldkaravanen. Det betyder, at flere nye spillere kommer til – det er dejligt - det glæder os hver gang, vi får en ny spiller i klubben. Desuden har vi i flere år afholdt Håndboldskole i uge 32 med stor succes. Sidste år var der hele 45 børn tilmeldt og de havde nogle fantastiske dage sammen. Både håndboldkaravanen og håndboldskolen er der planer om at gentage igen til den kommende sæson.

Hanne Skanning fra håndboldudvalget udtaler ”Vi har ideer og ambitioner og vi vil udvikle vores klub”.

Vi vil gerne udvikle dygtige håndboldspillere og trænere og udviklingen skal ske både sportsligt og personligt. Vi vil gerne medvirke til at udvikle dygtige spillere, gode kammerater og hele mennesker. Dette skal gå i tråd med, at vi skal have det sjovt, når vi mødes og det ser vi som en stor motivationsfaktor.

Vi arbejder på at afholde nogle aktiviteter for vores spillere, trænere og forældre, hvor ambitionen er, at vi gerne vil styrke sammenholdet i klubben. Vi oplever, at der i dag er stor konkurrence til de sociale medier og derfor vil vi gerne være med til at styrke lysten til at være fysisk og nærværende omkring en idrætsgren.

Vi vil gerne stå for at være en klub bestående af gode kammerater, der taler fysisk med hinanden og oplever værdien i at være nærværende og derigennem styrke de personlige relationer med hinanden – både børn og voksende.

”I april drager 85 af vores spillere og frivillige trænere afsted til CUP med overnatning. Her er vi afsted med både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. Det styrker vores sociale relationer og vi har det virkeligt sjovt – både på og udenfor banen” slutter Hanne Skanning af.

”Pengepræmien på kr. 10.000 skal vi lave noget sjovt for sammen med børnene. Vi har allerede nogle sjove ideer, som vi lige skal have undersøgt lidt nærmere, inden vi kan løfte sløret for, hvad det bliver. Men mon ikke, der inden længe vil være en is til alle spillere efter en god træning” siger Mona Graversgaard, fra håndboldudvalget, der var med til at modtage præmien i mandags.

Besøg Rindum SU - Håndbold

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik