« Tilbage

Nytårskoncert 2022

Skrevet d. 05/10-2021 af: Sidsel Reitz Krarup

Kaya Brüel og Søren Dahl fejrer nytår med Orkester MidtVest i Ringkøbing

Når Nytårskoncerten i Ringkøbing og slår dørene op for den 29. traditionsrige Nytårskoncert

Lørdag den 15. januar 2022 i Green Sports Arena, ROFI-Centret,

bliver det med Orkester MidtVest, under ledelse af Ole Faurschou, sanger Kaya Brüel som solist og Søren Dahl som konferencier.

Kaya synger en række danske klassikere fra film og TV, sange, som tager os med en tur ned ad mindernes allé. Det er titler som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil” og mange flere af blandt andre Kaj Normann Andersen og Bent Fabricius-Bjerre.

Kaya Brüel kan her i 2021 fejre sit 30-års jubilæum, idet hun udgav sit debutalbum ”KAYA” i 1991. Hun har siden holdt sig aktuel som både skuespiller og jazz- og popsanger med mere end 10 soloalbums bag sig. Senest har hun sunget fællessang med hele Danmark i DR’s populære program ”Morgensang”.

Søren Dahl er vært på et af Danmarks allermest populære radioprogrammer Café Hack - nu Dahl på Hack. Han har i en vidtfavnende karriere optrådt som pianist, skuespiller, entertainer og samtale-ekspert med en lang række af landets store musikere og andre personligheder. Han er oprindeligt fra Thisted og er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Det musikalske bagtæppe leveres af Orkester MidtVest, der også spiller udpluk fra orkesterrepertoiret med bl.a. Lumbye og Strauss’erne. Orkestret dirigeres af Ole Faurschou.

Online billetsalg starter mandag den 15. november 2021 kl. 12.00 på Ticketmaster. Billetprisen er kr. 225,00 + gebyr. Vær opmærksom på, at der ikke vil blive solgt fysiske billetter på Ringkøbing Bibliotek.

Med venlig hilsen

Tove, Lise, Gitte og Sidsel

For yderligere oplysninger:
Tove Hjerrild Andersen, Kulturskolen Ringkøbing-Skjern, tlf. 9974 1503 Mail: tove.andersen@rksk.dk
eller
Sidsel Krarup, Rindum SU, tlf. 2441 8024 Mail: sidselkrarup@hotmail.com

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik