« Tilbage

Gymnastik i Ringkøbing takker

Skrevet d. 09/12-2016 af:

 

Gymnastik i Ringkøbing takker for flotte bidrag til holdet Begynderspring for nydanske piger

En stor tak skal lyde til Egmont Fonden - Røde Kors Ringkøbing, Lions Ringkøbing og Soroptimist International Ringkøbing, som har gjort det muligt for Gymnastik i Ringkøbing at oprette et gymnastikhold for 26 nydanske piger.

I sæsonen 2015/2016 kom Rikke Gudmann, som er instruktør på holdet ”Begynderspring for nydanske piger”, på ideen om at starte et hold for nydanske piger i Ringkøbing. 

Gymnastik og bevægelse har ikke på samme måde, som for danske piger, været en naturlig del af de nydanske pigers hverdag. Det betød at pigerne, som i sæson 2015/2016 deltog på Gymnastik i Ringkøbings gymnastikhold, var udfordret, ikke bare sprogmæssigt, men også rent motorisk. Dette er baggrunden for Rikkes initiativ.

På holdet ”Begynderspring for nydanske piger” får pigerne mulighed for at overvinde motoriske udfordringer og tanken med holdet er, at pigerne på sigt vil føle sig rustet til at få en succesoplevelse ud af at deltage på vores andre gymnastikhold.

Holdet er lavet i samarbejde med Alkjær Fritid. Rikke Gudmann og hendes med-instruktør Caroline Schou Grønberg står for træningen sammen med to pædagoger fra Spiren, hvor den ene kan tale arabisk.

Straks efter opstart af holdet gik Alkjær Fritid i gang med at søge midler til dækning af kontingentudgifterne og det er lykkedes at finde midler til alle de 26 piger, som har ønsket at deltage på holdet. 

Gymnastik i Ringkøbing er yderst taknemmelig for den velvillighed Egmont Fonden - Røde Kors Ringkøbing, Lions Ringkøbing og Soroptimist International Ringkøbing har ydet. Uden deres bidrag havde det ikke været muligt at etablere holdet.

Kontaktpersoner:
Gitte Kolby, formand for Gymnastik i Ringkøbing 
Tlf. 4143 4936, mail giko@vestas.com

Rikke Gudmann, instruktør
Tlf. 2143 0206, mail ri.gudmann@mail.dk

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik