« Tilbage

Din stemme tæller...

Skrevet d. 09/01-2023 af: Sidsel Krarup

Kære medlemmer, trænere, ledere og frivillige og alle andre interesserede i Rindum SU, Rindum Sogne- og Ungdomsforening, eller i daglig tale Rindum SU, er blevet indstillet til Årets Forening og vi vil gerne opfordre dig til at stemme på Rindum SU.

Men hvad er årets forening?
I Vestjylland er der mange fantastiske foreninger, hvor frivillige lægger en stor indsats til glæde for de mange medlemmer.

Det vil Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern være med til at påskønne og det ved at kåre Årets Forening i 6 områder - nemlig i Hvide Sande, Skjern, Tarm, Ulfborg, Spjald/Videbæk og Ringkøbing. Du kan læse mere her

Klik ind og stem på Rindum SU her.

Du kan stemme én gang hver dag til og med 29. januar 2023 kl. 23.55.

 De 20 foreninger, som får flest stemmer, samt yderligere 20 andre foreninger udvalgt blandt alle indstillinger, går videre til dommerkomiteen, der er Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune.

Til Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling i ROFI-Centret den 1. marts 2023 bliver det offentliggjort, hvilke 6 foreninger, der bliver kåret til Årets Forening, og hver modtager 20.000 kr.

På forhånd tak for hjælpen.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik