« Tilbage

DBU Pigeraketten lander i Rindum SU

Skrevet d. 09/07-2020 af: Sidsel Krarup

Piger kan også spille fodbold!

… og Rindum SU - Fodbold vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.
 

Jorden begynder at ryste, og motorerne brøler. Pigeraketten er klar til afgang!

Lørdag den 8. august kl. 10.00-12.30

lander Pigeraketten på Rindum SU - Fodbolds baner, og der er masser af plads ombord! Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar  til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Solen, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er vel overstået, og alle er nået sikkert i land, er der masser af information at hente om det at være medlem af en fodboldklub.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Rindum SU - Fodbold lørdag den 8. august klokken 10.00-12.30. Det eneste man skal medbringe, er en masse godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

Besøg Rindum SU - Fodbold

DBU Pigeraketten landede også i Rindum i 2019 - klik ind og se fotos fra en sjov dag i Fotogalleriet

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik