« Tilbage

BAT 60+ inviterer til Åbent hus

Skrevet d. 21/08-2020 af: Bjarne Piil

Rindum SU – Bordtennis inviterer lokale 60+’ere til åbent hus

Nu kan lokale seniorer holde både krop og hjerne i form med bordtennis. Rindum SU - Bordtennis tilbyder bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ’BAT 60+ fra DGI Bordtennis og BordtennisDanmark.

Er du over 60 år? Vil du gerne styrke både krop og sind på samme tid? Så er bordtennis måske lige noget for dig. Seniorer, kvinder og mænd uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten, har mulighed for at mødes til en gang hyggelig bordtennis. Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+’ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

”Bordtennis træner både reaktionsevne, balance og muskler. Sporten er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter,” udtaler Gert Jørgensen fra DGI Bordtennis.

Alle kan således være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Samtidig er det sociale en stor del af spillet, og der vil blive taget godt imod nye spillere, så du får lyst til at blive hængende og komme igen.

Flere seniorer spiller bordtennis
Bordtennisspillere over 60 år har de senere år strømmet til de danske klubber, hvor 60 procent flere er kommet til bare de seneste to år. Tendensen forventes at fortsætte de kommende år.

”Den seneste befolkningsprognose fra Danmarks Statistik viser, at der forventes komme over 100.000 flere 60+’ere de kommende år, og mange af disse oplever et paradigmeskifte i form af større krav og ønske om bedre fysisk formåen selv i en høj alder. Her bordtennis interessant,” fortæller Gert Jørgensen.

”Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan få masser af sved på panden, konkurrence eller fællesskab”, fortæller Ole Hückelkamp fra BordtennisDanmark

Kom til åbent hus i uge 38
Vil du prøve at spille bordtennis, og være en del af det nye seniorhold i Rindum SU -Bordtennis’ BAT 60+, så mød op til Åbent hus

Mandag den 14. september kl. 9.30-11.30
i Vesterhavshallen, Kongevejen 54

Du kan selvfølgelig låne bord, bat og bold i klubben, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Jørgen Bitsch på telefon 2023 6711 eller Ejgil Flindt, telefon 2027 26 66 fra Rindum SU – Bordtennis’ BAT 60+

’BAT 60+’ er et samarbejdsprojekt mellem DGI Bordtennis og BordtennisDanmark støttet målrettet af Veluxfonden. Formålet med projektet er at få flere seniorer over 60 år til at gribe battet og spille bordtennis i deres lokale klub. Initiativet henvender sig derfor til både begyndere, øvede og konkurrencespillere samt eksisterende og nye bordtennisklubber.


Besøg Rindum SU - Bordtennis

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik