« Tilbage

Servering ved Landbobankens generalforsamling

Servering ved Landbobankens generalforsamling

 

 

Husk, at det snart er onsdag den 28. februar, hvor Rindum SU’s støtteforening serverer ved Landbobankens generalforsamling i ROFI-Centret.

Rindum SU’s støtteforening er blandt andet dig, mig, forældre, bedsteforældre, trænere, instruktører, aktive og tidligere medlemmer over 17 år og rigtig mange andre friske borgere i Ringkøbing, der ikke nødvendigvis har direkte tilknytning til Rindum SU eller Landbobanken, der hvert år har giver 4-5 timer til den gode sags tjeneste, nemlig at tjene penge til ungdomsarbejdet i Rindum SU.

Sidste år tjente Støtteforeningen omkring kr. 80.000,00, som gik ubeskåret til Rindum SU’s ungdomsafdelinger.

Du behøver ikke have prøvet at servere før for at kunne deltage og du skal ikke være nervøs for at gøre noget forkert.

Når vi ankommer kl. 17.00 bliver vi placeret i grupper, der alle har en ”holdleder”, der løbende fortæller hvad vi skal gøre. Vi får også udleveret en lille drejebog (et A4 ark), der er rar at have i baglommen. Den oplyser præcist, hvor mange flasker vin, fade med kød, skåle kartofler, kander kaffe m.v. vi skal stille på bordene. Man får sammen med én eller to andre frivillige tildelt et bord, som man skal servicere hele aftenen.

Gæsterne tager selv mad på tallerkenerne og sender selv fade og skåle videre til sidemanden.

Når gæsterne har fået kaffe, har vi en pause, hvor vi får lækker aftensmad. Herefter går vi tilbage og rydder det sidste service, tryksager mv af bordene.

Så hvis du ikke har fået tilmeldt dig endnu, så skynd dig at kontakte Rindum SU’s Støtteforening, Marianne Køpke enten pr. mail  mariannekopke@gmail.com eller telefon 9732 5602.

Du kan også tilmelde dig elektronisk her.

 Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften.