« Tilbage

Gymnastik i Ringkøbing præsenterer ...

Skrevet d. 24/08-2017 af:

Gymnastik i Ringkøbing præsenterer til denne sæson to nye spændende hold nemlig "60 min. træning" og "Vestjysk Rytme".

60 min. træning

60 min. træning er holdet for kvinder, hvor du er sikret sved på panden, gerne krydret med smil og højt humør. Træningerne foregår på gymnasiet, i motionscenter eller ude i naturen alt efter aktiviteterne.

Vi vil i sæsonen lave forskellige aktiviteter som cykeltur med differentiering i gennemsnitsfart, orienteringsløb i skoven, løbetur/rulleskøjtetur med efterfølgende styrkeøvelser. I indesæsonen har vi spinning, fysioflow, alm. grundtræning, grundtræning med forskellige aktiviteter som fx. volley, hockey og meget andet. Hvis du har lyst til at mødes med en flok skønne piger og få sved på panden, så mød op. Oftest vil vi træne en klokketime, der kan dog være enkelte træninger hvor aktiviteten kræver 30 min. mere.

Der oprettes en FB gruppe der hedder "60 min. Træning", så søg den hvis du er interesseret i træning.

Første gang mødes vi med cykler ved svømmehallen.

Vi glæder os til at træne med dig.

Instruktører: Mette, Heidi og Hanne
Træningstart: Mandag den 18. september kl. 17.00 v. Ringkøbing Svømmehal

Vestjysk Rytme

Vestjysk Rytme er en ny idé om et hold for rytmeentusiaster hjemvendt fra efterskole eller bare for dem over 15 år.

Vestjysk Rytme er et rytmehold for gymnaster på alle niveauer og vi vil benytte os af hele kroppen. Vi vil nå ind under dans, traditionel rytme, hip hop/funk, moderne rytme og håndredskaber og vi vil arbejde med den personlige udvikling af gymnasterne, sørge for et fedt sammenhold og skabe nye venskaber.

Vi som instruktører er åbne for gymnasternes idéer med hensyn til serier, musik og vores fede slogan – derindunder også opvisningsdragter og opvisningsplaceringer/-steder. På opvisningsdragterne kan der påregnes en evt. personlig udgift da der, med åbne arme, modtages idéer i forhold til dette.

Instruktører: Charlotte og Sarah
Træningsstart: Tirsdag den 19. september kl. 20.00 i Alkjærskolens gymnastiksal